Sėkmės formulė: „Mes vertiname viską, ką patys sukūrėme“

Barista

(2016-03-14)

Kuršėnuose (Šiaulių r.) įsikūrusią jaukią Šiaulių krašto ūkininkų sąjungos narių Ilonos ir Petro Baristų duonos kepyklą žino ir yra aplankęs ne vienas pirkėjas. Čia kepamą duona, pyragai yra giriami, nes yra skanūs be jokių puriklių, raugiklių ar kitokių neaiškių priedų. Ji kepama pagal senovinius receptus, taikomos tradicinės duonos kepimo technologijos. Ruginiai miltai duonai atkeliauja iš Latvijos, nes ūkyje užaugintus visus grūdus apsimoka parduoti ką tik iškultus. Tačiau šviežias pienas pyragams atkeliauja iš Petro brolio ūkininko Bronislovo Baristos.

Apie sėkmingą I. ir P. Baristų verslą rašo „Ūkininko patarėjas„.

Nuotrauka Aldonos Sireikienės

Spausdinti straipsnį Spausdinti straipsnį